söndag 8 januari 2012

Usch, usch, usch...

He he...det här var ingen bra dag. I dag är jag nästan ett kilo tyngre än vad jag var igår, vilket inte känns helt positivt. Jag kan dock inte säga att det var oväntat.

Dagens kost var två mackor och ett knäckebröd till frukost. Prinskorv, köttbullar, stekt potatis och makaroner till lunch, samt kebab med bröd till kvällsmat. Under dagen har jag även ätit en hel del frukt, mest clementiner. Att avsluta dagen med en kebab är väl...hur ska jag säga...inte idealiskt. Morgondagens vägning lär visa på ytterligare uppgång...

I dag har det blivit en lång promenad istället för crosstrainern.

Dagens motion:
0 minuter på crosstrainer
5,62 kilometer promenad (55 minuter)

Startpunkt 2012-01-01
Vikt: 83,9 kg
Kvar till målet: 3,9 kg.

1 kommentar:

  1. Det verkar jobbigt det där med bantning. Själv tror jag mer på träning än på kost faktiskt. Tränar man bara tillräckligt mycket så kan man äta vad man vill ;)

    SvaraRadera