torsdag 19 januari 2012

Det rullar på...

I dag visade vågen på en viktökning på 1 hekto. Inget att bry sig om alltså.

Var tillbaka på crosstrainern idag också efter ett litet uppehåll och ökade dosen till 31 minuter - hoppas det ska märkas av på vågen framöver. Kollade på el Clasico på tv:n samtidigt som jag tränade, ett mycket bra sätt att tänka på något annat än att det är jobbigt. Rekommenderas. Crosstrainern är bra på det viset att den är i princip helt tyst så det är inga problem att kolla på tv samtidigt.

Det var även dax för maxning av armhävningarna idag. Jag gjorde 46 st, vilket får anses ok eftersom jag är i början av mitt träningsprogram. Det är ju trots allt nästan halvvägs till hundra ;)

Dagens käk följde de mönster som jag kört efter den senaste tiden. En macka till frukost, ett knäckebröd till mellanmål, en lunch bestående av kokt kyckling, kokt ägg och mycket grönsaker. Ett knäckebröd som mellanmål på eftermiddagen och tonfisk och keso till middag. Sen blev det ett kokt ägg till kvällsmat.

Inser att min kost känns extremt konstig och enformig, men faktum är att jag gillar den. Försöker hitta varianter för att skapa lite mer variation.

Dagens motion:
31 minuter på crosstrainer
46 armhävningar

Dagens viktnotering
Vikt: 82,9 kg
Kvar till målet: 2,9 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar