söndag 22 januari 2012

Helgrapport

Jag har ju tidigare berättat om att det är extremt mycket svårare att hålla vikten på helgerna. Dels är det svårare med rutinerna - man äter när man blir hungrig och det blir mycket svårare att hålla koll på vad man stoppar i sig. När jag vägde mig i dag på morgonen hade jag gått upp ett kilo under helgen, men det blir så klart vid morgondagens vägning som det visar sig hur helgen i sin helhet gick. Förra helgen gick jag upp två kilo, och jag hoppas att det inte ska sluta fullt lika illa den här helgen :)

Kosten har varit ok och jag har även motionerat en del. I fredags efter jobbet blev det kinamat - stekta nudlar med kyckling. Gissar att det inte kan vara speciellt onyttigt? I lördags blev det lite tacopaj, men tog bara en bit och käkade mycket sallad.

I morgon är det måndag och jag hoppas att den här veckan ska ta mig ännu närmare målet. Har förberett en lunchsallad till i morgon bestående av kyckling, tonfisk, grönsaker och ägg, dvs ingredienser som jag har levt på de senaste veckorna. Tror till exempel att jag käkade 20 kokta ägg förra veckan ;)

Innan februari är slut ska jag ha nått 80 kg. Vad tror ni om det?

Helgens motion:
Två timmar tennis och ett armhävningspass på 80 armhävningar.

Dagens vikt:Minns inte riktigt. 83,2 tror jag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar