måndag 2 januari 2012

Dag 2: -2 hekto :)

Naturligtvis har ingen revolutionerande viktminskning skett så här långt även om vågen i morse visade på en nedgång med två hekto. Motionsmässigt har det blivit ett pass på crosstrainern, men inte så mycket mer än så. Jag hade tänkt träna på morgonen innan frukost, men jag borde ha kunnat räkna ut att jag inte skulle fixa det. Nu blev det istället ett pass på kvällen efter jobbet.

När det gäller kosten så blev det en macka till frukost, klyftpotatis, fläskytterfilé och pepparsås till lunch samt potatisplättar, bacon och sallad till kvällsmat. Käkade även en näve nötter efter motionspasset. Ingen idealisk mat, men mängden var relativt återhållsam. Jag menar inte att tråka ut er med förteckningar över vad jag äter, utan det är mest för min egen dokumentation. Det kan ju vara kul i efterhand att se hur kosten påverkar viktkurvan.

Testar just nu att stå så mycket som möjligt på kontoret, då det ger bättre förbränning än att bara sitta ner hela dagen. Dessutom känns det som om man blir piggare av det. Målet är att försöka stå upp och jobba åtminstone två timmar om dagen.

Dagens motion:
20 minuter på crosstrainer

Dagens viktnotering:
Vikt: 84,6 kg
Kvar till målet: 4,6 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar