torsdag 12 januari 2012

Ny lägstanotering!

I morse visade vågen på en ny lägstanotering och nu återstår det mindre än 2,5 kg tills jag har nått min målvikt. I dag har jag dock inte hunnit motionera något, eftersom jag har tapetserat hemma. Får helt enkelt ta igen det imorgon istället.

Dagens kost bestod av ett knäckebröd till frukost, ett knäckebröd till mellanmål vid halv 10, en burk tonfisk, en burk majs, med broccoli och bönor samt två kokta ägg. Till mellanmål på eftermiddagen blev det ytterligare ett knäckebröd och när jag kom hem käkade jag en hamburgare med bröd och en liten tunnbrödsrulle med tonfiskröra.

Lunchen jag har börjat köra med är en riktig succé. Superfräscht, gott och ändå mättande. Jag varierar mellan kokta kycklingfilér och tonfisk som bas och sen bara fyller jag på med de grönsaker som finns hemma för tillfället. Jag ska se om jag kan utveckla konceptet ytterligare, för att skapa något mer variation.

Dagens motion:
Ingen.

Dagens viktnotering
Vikt: 82,3 kg
Kvar till målet: 2,3 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar