lördag 7 januari 2012

Första bakslaget

När jag vägde mig i morse hade pendeln svängt och visade på en, visserligen minimal, viktökning. Inte bra, men på något sätt väntat. Det är betydligt svårare att hålla koll på kosten när man är ledig, det kan jag konstatera redan nu.

Viktuppgången var som tur var bara ett hekto, och i det långa loppet ska det inte behöva spela så stor roll. I dag har vi varit bortbjudna och ätit gott, vilket lär göra att även morgondagens vägning lär bli en otrevlig överaskning. Nåväl, snart är det vardag igen och då ska det bli ordning på ätandet igen :)

Motionsmässigt blev det några extra minuter på crosstrainern idag, där jag avverkade en halvtimme. Körde även mitt armhävningspass som idag bestod av 63 armhävningar. Fortfarande är jag inte uppe på en nivå där det känns jobbigt. Men antalet stegrar hela tiden, och jag vet att den dagen kommer.

Dagens motion:
30 minuter på crosstrainer
63 armhävningar

Startpunkt 2012-01-01
Vikt: 83,0 kg
Kvar till målet: 3,0 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar