fredag 6 januari 2012

Första gången under 83!

Morgonens invägning visade att ytterligare ett halvkilo har "rasat" av mig och aktuell vikt är nu 82,9 kg, vilket innebär att det nu är mindre än tre kilo kvar till min målvikt. Jag har nu alltså gått ner två kilo sedan den 1 januari och jag tycker även att det börjar synas lite.

Det blev den vanliga träningsdosen idag, dvs lite drygt 20 minuter på crosstrainern. Körde även ett kort boxningspass på min sandsäck.

Dagens kost har bestått av tre mackor och ett knäckebröd till frukost. Stuvade makaroner med köttbullar/prinskorv (för tredje dagen i rad...) till lunch och till middag blev det kokt potatis och lax. Däremellan även några fruktmellanmål. Det känns som om mängden mat blev något för stor och jag misstänker starkt att det kommer att visa sig vid morgondagens invägning.

Dagens motion:
23 minuter på crosstrainer

Dagens viktnotering
Vikt: 82.9 kg
Kvar till målet: 2,9 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar