tisdag 10 januari 2012

En bra dag!

Vågen svängde idag över till min fördel och visade på en viktminskning med ett halvkilo. Skönt att bryta den negativa trenden, men jag konstaterar ännu en gång hur mycket enklare det är att hålla igen på maten på vardagarna när man jobbar!

Dagen frukost bestod av ett knäckebröd och till lunch blev det två kokta ägg, en burk tonfisk och lite sallad. Gott och nyttigt! Tog även ett knäckebröd som mellanmål vid tretiden och en portion spaghetti och köttfärssås till middag efter jobbet. Känns som en helt ok dag kostmässigt.

Även på motionsfronten är jag nöjd med dagens insats. Jag ökade dosen på crosstrainern till 30 minuter och jag kör nu på mycket tyngre motstånd än i början av januari. Fem minuter på "femman" och sen resten på nivå 8, som är det tyngsta läget på min maskin. Körde även armhävningspasset som egentligen skulle ha genomförts igår.

Dagens motion:
30 minuter på crosstrainer
71 armhävningar

Startpunkt 2012-01-01
Vikt: 83,7 kg
Kvar till målet: 3,7 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar