lördag 14 januari 2012

Minimal viktökning

När jag vägde mig i dag på morgonen så hade jag gått upp ett hekto. Det känns som ett bra resultat, speciellt med tanke på gårdagens öl. Kan man hålla viktökningen relativt liten över helgerna så är hoppet ganska gott för att den långsiktiga trenden ska vara fallande.

Dagens kost blev enligt följande: Två bananer till frukost. En burk tonfisk med keso till lunch, makaroner med pastasås och fläskstek middag. Sen köpte jag torkade tropiska frukter som jag har ätit av idag. Har även ätit tre kokta ägg, en del nötter och frukt. Det känns som jag har ätit lite för mycket idag, även om jag inte har stoppat i mig något som är direkt onyttigt.

Träningen idag blev två timmar tennis. Mycket bra.

Dagens motion:
Två timmar tennis

Dagens viktnotering
Vikt: 81,8 kg
Kvar till målet: 1,8 kg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar