torsdag 8 mars 2012

Skippa måltidsersättning!

Att äta så kallad måltidsersättning istället för riktig, naturlig mat är en dålig idé. Jag skulle vilja hävda att de här produkterna är en ren bluff, och om du förväntar dig att gå ner i vikt med hjälp av dem lär du bli besviken.

Först och främst: Ät mat som är naturlig. Allt som känns konstgjort är förmodligen det också och det är självklart så att kroppen har svårare att ta hand om konstgjorda produkter och ämnen. Håll dig till en naturlig och välbalanserad kost så mår du bättre och förutsättningarna för att lyckas med din viktminskning blir betydligt bättre.

Väldigt många människor vill väldigt gärna gå ner i vikt. Därför drar viktminskningsbranschen till sig diverse skojare som vill profitera på våra dåliga samveten. Det senaste, och kanske allra mest puckade, jag hörde talas om var en dietspray. Det funkade som ett munspray som skulle göra att man inte kände sig hungrig. Man tar sig för pannan!

Det finns inga genvägar om man vill gå ner i vikt. Antingen minskar man på energiintaget eller också ökar man förbränningen genom att röra på sig. Det behövs ingen professor för att räkna ut det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar