tisdag 6 mars 2012

Lite crazy grejer från veckan som gått...

Fick tidigare idag ett nyhetsbrev från något spelbolag som redan nu lottade ut biljetter till fotbolls-VM. Jag tycker det låter väldigt konstigt, för det är ju två år kvar tills det är dags för VM. Troligtvis menade de EM som ju spelas senare i sommar. Funderade på att maila och fråga, men det blev aldrig av. Kanske skulle man delta i tävlingen istället. Skulle man vinna så får man ju se om det var EM eller VM i fotboll som man fick biljetter till :) Skulle vara sjukt nice om det var VM. Brasilien lockar ju lite mer än Ukraina om man säger så.

Har för övrigt åkt på den årliga omgången av benhinneinflammation. Jag börjar bli van vid det här laget för det har hänt varje vår de senaste tio åren tror jag (minst!). Problemet uppstår ofta när man börjar springa på hårda grusplaner och när man löptränar på asfalt. Det allra jobbigaste är att det ända som hjälper är att vila. Jag har testat alla tänkbara behandlingar, men inte hittat något som är effektivt. Smörjer man in skenbenen med tigerbalsam får man viss lindring, men en ganska kortvarig sådan. Har hört att man kan operera, men tror knappast att de fixar en plats i vårdkön för en medelmåttig lirare i division fem ;)

Tjisse, en av mina äldsta polare har gjort en idiotgrej. Han har gått och köpt en häst!! Det är nog det mest puckade han har gjort så länge jag har känt honom. Vad f-n ska han med en häst till?? Han kan inte rida (vad jag vet i alla fall) och han har ingenstans att ha den. Han har förvisso gjort en del konstiga saker tidigare (till exempel tandblekning på sin hamster ;)), men frågan är om inte detta tar priset. Han säger att han ska ha den i garaget, men jag tror inte ens att det är lagligt? Dessutom producerar en sån där kuse ganska stora mängder gödsel och vad han ska göra av det tror jag inte han har tänkt på. Det går ju knappast gräva ner i trädgårdslandet i längden.

Nä, nu hinner jag inte blogga mer idag. Ska ta bussen till Brickberga och hälsa på en polare. En riktigt polare. Inte en sån som springer och köper en häst så fort man vänder ryggen till :D.

1 kommentar:

  1. Tandblekning på sin hamster??? Verkar vara en smart kompis du har ;)

    SvaraRadera