tisdag 6 mars 2012

En dyrbar helg...

Den här helgen har jag lagt allt vad viktminskning och kalorikoll heter åt sidan och i stället bara fokuserat på att ha roligt och äta/dricka gott. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så tror jag det är viktigt att göra just så i bland - annars är det lätt hänt att hela tillvaron bara kretsar kring kalorier :)

Under helgen gick jag upp lite över två kilo, men det stör mig inte nämnvärt. Jag har nu bra redskap för att gå ner i vikt och jag vet att jag snart kommer att vara tillbaka på förra veckans viktnotering. Det är väldigt skönt att jag har kommit så här långt och jag känner att jag har lyckats med det som var mitt mål från början - att hitta en sund och bra livsstil som kan ge en stabil och långsiktig viktminskning över tid.

Det enda som smärtar mig lite för tillfället är jag inte hinner med att träna. Jobb och annat tar all kraft och just nu måste det få vara så. För tillfället motionerar jag ca 1 gång i veckan och det är egentligen alldeles för lite. Däremot är det bättre än inget och jag får helt enkelt välja att se det så just nu. Snart är det dock vår, dagarna blir lite längre och förhoppningsvis kan de också ge den energiboost som så väl behövs för att komma igång med träningen igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar