måndag 27 februari 2012

Det går lite trögt med viktminskningen

I lördags hade jag en dåligt dag. Jag mådde bra, inget var egentligen fel - förutom att jag åt alldeles för mycket. Just i det avseendet gick allt fel. Här kommer några exempel: Jag hade hört talas om en sida som sålde bra bantningspiller (inte för att jag tror på bantningspiller, men jag ville ändå kolla in sidan) men hittade istället en sida som importerade godis från USA. De sålde förvisso pastiller och piller, men det var så långt ifrån bantningspiller man bara kan komma.

Jag satt också och letade efter något bra och nyttigt recept som jag skulle laga till middag, men ni har säkert redan räknat ut vad som hände istället. När jag börjar googla på matrelaterade ord är det som att google vet precis vad jag "vill" hitta. Istället för lågkalorirätter dyker det upp massa godsaker och det hela slutade med att jag bakade en kladdkaka. Verkligen #superfail på den! Hur dum får man egentligen bli??

Ibland undrar jag verkligen vad jag håller på med. Kanske borde man bara stänga in sig i sovrummet hela dagarna och spela Angry Birds eller något annat meningslöst. Fastna på riktigt i spelträsket och sitta och tumma på mobilen hela dagarna i stället för att äta massa kakor och andra sötsaker. Det tråkiga är att jag är fullständigt värdelös på Angry Birds. Hur jag än gör så blir det skitlåga poäng. Jag får nog hålla mig till bingo, för det är åtminstone ett spel som jag behärskar till fullo. Bertil sju! Typ... Lagom svårt för mig!

Som jag skrivit tidigare så håller jag ju på att lära mig att spela gitarr (jag försöker i alla fall...). Det enda bra som hände i lördags var att jag lyckades spela min första hela låt på gitarren. Den innehöll bara tre olika ackord, men ändå. Det blir roligare och roligare ju mer man lär sig och i sommar är det jag som ska lira vid elden på stranden. Shit. Stranden får mig att tänka på att jag just nu väger för mycket. Till beach 2012 tänker jag väga åtminstone tre kilo mindre än vad jag gör nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar