lördag 18 februari 2012

En helt vanlig dag...

Det här med att blogga är sannerligen inte lätt. Däremot är det väldigt roligt när man väl hittar inspiration till ett nytt inlägg. Ibland önskar man att det fanns färdiga artikelkataloger som man kunde gå in i och bara hämta lite inlägg och publicera på sin blogg. Det vore smidigt ;) Skämt å sido så är det ju personliga inlägg som folk vill läsa och därför är det viktigt att inläggen blir genomtänkta och bra.

I går gjorde jag våfflor, med tyvärr blev de inte speciellt lyckade. Mitt våffeljärn har blivit riktigt dåligt sedan jag glömde att hälla i smör en gång. Resultatet blev en omgång rejält brända våfflor och sedan dess blir inte våfflorna bra längre. Blir nog att införskaffa ett nytt helt enkelt. För det är ju väldigt gott :)

Även om jag inte är speciellt berest i världen, så har jag varit nästan överallt i hela Sverige. Jag har besökt orter som knappt finns utritade på kartan och jag har varit allra längst upp i norr och ända ner i Sydligaste Skåne. Att jag får resa runt i Sverige är en av de stora fördelarna med mitt jobb, men jag ska inte sticka under stol med att det någon gång vore trevligt att även få resa utomlands.

Vann för övrigt en liten jackpot på ett nätcasino igår. Eller jackpot kanske är att ta i, men jag kunde i alla fall ta ut över 4000 kronor och det är mycket pengar för mig. Jag testade spelet Mega Moolah för första gången och det var riktigt trevligt (det är ju alla spel när man vinner...). Jag tänkte spara hälften av pengarna och hitta på något skoj för 2000 spänn. Några tips?

I kväll ska jag hyra mig en hög med filmer och ha min egen lilla filmfestival här hemma. Det kommer att bli både gamla klassiker och jag kommer även att se en del nyutgivet. Min hemmabio är underbar och det är verkligen en njutning att kolla på film numera. Jag minns när man satt med dåliga hyrfilmer och en gammal VHS, där man fick lägga lika mycket tid på att skruva på trackingen som att kolla på filmen :)

Detta var väl ett bra och personligt inlägg? Jag återkommer med fler inlägg när jag får lite inspiration till att skriva igen. Ha det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar