måndag 27 februari 2012

Fixat lite med hemmakontoret

I dag har jag ägnat några timmar åt att inreda det kontor som jag nyligen färdigställde här hemma i källaren. Skrivbord och det mesta av möblerna hade jag sedan innan så egentligen var det mest kontorsmaterial som pennor, papper, datortillbehör och bläckpatroner och sådant jag behövde. Givetvis har jag beställt att på nätet eftersom det nästan alltid är bra mycket billigare.

Faktum är att jag även har beställt billiga byggvaror på nätet. Det funkade fantastiskt smidigt. Jag satt i lugn och ro hemma på kammaren och valde ut allt virke och allt annat jag behövde och efter några dagar kom allt med en lastbild och med hjälp av en kran lyfte de av allting och placerade prydligt på några pallar mitt på garageinfarten. Detta sätt att handla byggvaror kan jag verkligen rekommendera. Mycket smidigare än att hyra släpkärra och bege sig till byggvaruhandeln.

Det sista jag gjorde var att koppla in datorn, för jag ville se hur mina investeringar hade utvecklat sig under dagen. Jag följer nämligen börsen ganska ingående varje dag och eftersom jag hållit på med kontoret hela dagen hade jag inte haft möjlighet det just denna dag. Lyckligtvis hann jag kolla av alla listorna innan hela datorn hängde sig. Som tur var hade jag jobbets iPad hemma så jag kunde surfa in och läsa lite olika windowstips och lyckades på så sätt lösa problemet.

Nu har jag suttit här några timmar och arbetat och det känns faktiskt riktigt bra. Min tanke är att jag nu ska kunna jobba betydligt mer hemifrån och på så sätt spara in den tid det tar att ta sig till och från jobbet. På så sätt kan jag jobba mer utan att vara borta mer från familjen. Det kommer att bli riktigt bra det här!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar