tisdag 3 juli 2012

Lite bloggtorka...

Det var nu ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men jag har inte riktigt känt behovet den senaste tiden. Jag startade den har bloggen för att dokumentera min resa mot min idealvikt och när jag väl nådde den så har jag faktiskt lyckats ganska bra med att behålla den.

Jag väger inte lägre maten och jag räknar inte längre kalorier. Det kommer säkert en tid då jag kommer att börja med det igen, men just nu känner jag inte att det är nödvändigt. Jag ligger och pendlar mellan 80 kg och 82 och jag känner att det är en helt acceptabel nivå.

Jag tänker inte stänga ingen bloggen om nu någon trodde det. Jag kommer att fortsätta tipsa om bra, goda och nyttiga måltider. Jag kommer fortsätta ge träningstips och jag kommer dela med mig av mina tankar kring vikt, viktminskning och kost.

Nu är det sommar, och det känns väldigt bra att kunna dra av sig tröjan utan att behöva skämmas :)

Vi hörs!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar