fredag 6 juli 2012

En tripp till Liseberg

Varje sommar brukar jag ta med familjen och dra till Göteborg för att gå på Liseberg. Det har blivit en riktig tradition som vi inte gärna missar, och till helgen är det dags igen.

Vi har bokat hotell på Gothia Towers, vilket är ett perfekt hotell när man ska gå på Liseberg. Det ligger bara över gatan och man ser in i parken genom fönstret på rummet. Man kan alltså hålla koll på kön utan att behöva lämna hotellet.

I år stannar vi bara en natt p.g.a av ekonomi och annat, men vi ser alla fram emot helgens äventyr. Hoppas nu bara att vädret blir bra och att det inte är allt för långa köer till de populäraste åkattraktionerna.

Vi har också planerat in ett besök uppe i skybaren på hotellet. 23:e våningen tror jag att det är. De har en berömd räkmacka som vi tänkte att vi skulle testa. Lite vardagslyx kan man behöva så här på semestern.

Göteborg är en av mina absoluta favoritstäder i Sverige. Både som familjeresmål och när man vill åka iväg med polarna för att festa eller gå på något evenemang. Jag gillar stämningen i stan och folket känns på något sätt mera jordnära än människorna i Stockholm. Det är säker mest inbillning, men jag har nästan alltid trevligt i Göteborg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar