måndag 23 juli 2012

Ännu en löprunda!

Då var ännu en löprunda avklarad och jag fixade målet att gå under 17 minuter. Tiden blev 16.53, vilket känns riktigt bra. Det kändes betydligt bättre den här gången och jag trodde att tiden skulle bli ännu något bättre än den faktiskt blev. Jag var dock mindre trött efter målgången, vilket tyder på att det finns ännu lite mer att ge.

Det är alltid svårt att veta vilket tempo man ska hålla innan man har lärt sig sin runda utan och innan. Nästa gång ska jag testa att gå ut ännu lite hårdare för att se om jag kan kapa ytterligare några sekunder på tiden.

Mitt personliga rekord ligger som sagt på 15.40 och dit är det fortfarande en bra bit. Jag misstänker att jag även vägde typ fem kilo mindre på den tiden rekordet sattes.

Detta var min tredje löprunda på fem dagar, så än så länge håller jag det önskade snittet på löpning varannan dag. Det känns bra!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar