söndag 20 januari 2013

Sju dagar - åtta träningspass

Den här veckan har varit supereffektiv ur träningssynvinkel. Det har blivit tre pass med längdskidåkning, sammanlagt ca tre mil. Utöver det har jag kört ett löppass på ca 7 km, samt spelat tennis och både tränat och spelat turnering i inomhusfotboll.

I morgon blir det vilodag, vilket känns väldigt välbehövligt. Benen är en aning slitna och min skumma gör sig lite påmind. Det märkliga med den är ju att jag inte alls lider av den när jag springer. Det kommer istället efteråt och utsidan av knäskålen ömmar och jag får lite svårt att gå utan att halta. Troligtvis är det någon slags inflammation det rör sig om.

Ni kanske har noterat det tidigare, men mig slog det precis nu. Den här bloggen håller på att transformeras från en blogg med tydligt fokus på viktminskning till att mer och mer bli en renodlad träningsblogg. Nåväl, ämnena går ju i varandra i mångt och mycket. Kost, träning och viktminskning har ju en hel del gemensamma nämnare :)

Den här veckan inleds som sagt med vilodag, och jag tänker hålla nere mängden generellt den här veckan. Tänker köra åtminstone tre styrkepass och om knät känns bra tänker jag även försöka få till ett långpass löpning eller längdskidor, lite beroende på väder och snöläge.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar