onsdag 2 januari 2013

Sammanfattning av träningsåret 2012

Jag startade den här bloggen den 1 januari 2012. Jag vägde då 84,7 kilo och det huvudsakliga syftet var att dokumentera min resa mot min målvikt somnat satte till 80 kilo.

Det första jag gjorde var att lägga om kosten. Jag började kontrollera vad jag stoppade i mig och framför allt minskade jag matmängden ganska radikalt. Det gav ganska snabbt resultat och kilona började sakta men säkert att rasa.

Under andra halvåret kom jag även igång med träningen ordentligt. Förutom löpningen har jag även införskaffat en racercykel som jag kört en hel del landsvägsmil på. Längsta sträckan jag körde var fyra mil, men så fort det blir vår i luften ska jag spräcka den toppnoteringen med råge.

Den 1 januari 2013, exakt ett år efter att jag började min resa så vägde jag 77,7 kilo. Målet är alltså uppnått med råge. Jag kommer att fortsätta blogga här på viktkurva.se om kost och träning. Det blir lite allmänna träningsinlägg, goda och nyttiga recept och lite annat smått och gott.

2013 kommer att bli ett fantastiskt träningsår - det känner jag redan!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar