måndag 14 januari 2013

Längtar ut på vägarna igen

I slutet av förra sommaren skaffade jag mig som bekant en racercykel. Så här i januari när vintern håller oss i sitt allra hårdaste grepp så är det inte utan att man saknar att fara fram på cykeln på en enslig landsväg. Så fort våren visar sig ska det bli otroligt skönt att komma igång med cyklingen igen. Trots att jag är i princip nybörjare så har jag redan fastnat ordentligt för den här motionstypen och jag funderar redan på om jag ska försöka anmäla mig till något cykellopp i sommar.

En av mina stora frågor var hur jag skulle lyckas hålla igång träningen under vintern. Hittills har det gått mycket bra. Så fort det har varit barmark har jag kört på med löpning. Givetvis har det inte gått att springa på stigar och i skogen utan jag har fått flytta in löprundorna i stan till plogade och sandade cykelbanor. Det frestar lite mer att springa på asfalt, men förutom ett ömmande knä så har det fungerat bra. Kör även lite styrketräning när det är för kallt för att springa ute.

Dålig bild, men fin cykel :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar