torsdag 14 februari 2013

Gott och nyttigt till kvällsmat!

Det här åt jag till kvällsmat idag efter en lång och intensiv dag. Jag jobbade sent, hann inte äta ordentligt innan träningen så det fick bli en lite ordentligare kvällsmat istället. Scrambled eggs på tre ägg samt en jäkla massa grönsaker stod på menyn idag :)


Jag gjorde det mycket smidigt för mig. Jag bara tog fram ett par påsar djupfrysta grönsaker ur frysen och hällde upp i stekpannan. Slog på lite olivolja och en nypa salt och värmde grönsakerna till lagom värme.

Serverade tillsammans med äggröran (heter det så på svenska?). Ett perfekt kvällsmål som mättade bra, och som dessutom lär vara ganska nyttigt.

Djupfrysta grönsaker är något som jag alltid har hemma nu för tiden. Det är perfekt att bara snabbt koka upp lite när man ändå lagar mat, och på så sätt har man alltid något grönt till maten. Färska grönsaker kanske känns en smula fräschare, men ofta ligger det i kylskåpet och blir för gammalt. Med frysta grönsaker kan man dessutom variera sig mer. När man kör med färska blir det gärna tomat och gurka varje gång...

Jag ska inte bli långrandig, utan tänkte mest dela med mig av kvällens stora kulinariska upplevelse ;) Vi hörs!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar